gastenboek

118 berichten, 12 pagina's 
» 
27-07-2018
Geplaatst door: DE CLERCQ PAUL
goudvinken gooien jongen uit nest

Hallo. sinds enkele jaren houd ik een koppel goudvinken in mijn gezelschapsvolière. mijn eerste koppel kweekte zeer goed en bracht de jongen perfect op. jammer genoeg stierf het koppel na twee jaar. Alle volgende koppels maken nest en leggen eitjes, broeden deze uit en verdedigen hun territorium. Eenmaal de jongen 2 à 3 dagen oud zijn beginnen ze echter de jongen uit het nest te gooien. Ook dit jaar weer 20 jongen van 2 koppeltjes verloren op deze manier. De twee koppels zitten wel afzonderlijk. kan iemand mij helpen met aanreiken van een oplossing. Eeuwige dankbaarheid is gegarandeerd.
Vele groeten en dank bij voorbaat.
Paul De Clercq

27-07-2018
Geplaatst door: DE CLERCQ PAUL
goudvinken gooien jongen uit nest

Hallo. sinds enkele jaren houdt een koppel goudvinken in mijn gezelschapsvolière. mijn eerste koppel kweekte zeer goed en bracht de jongen perfect op. jammer genoeg stierf het koppel na twee jaar. Alle volgende koppels maken nest en leggen eitjes, broeden deze uit en verdedigen hun territorium. Eenmaal de jongen 2 à 3 dagen oud zijn beginnen ze echter de jongen uit het nest te gooien. Ook dit jaar weer 20 jongen verloren op deze manier. kan iemand mij helpen met aanreiken van een oplossing. Eeuwige dankbaarheid is gegarandeerd.
Vele groeten en dank bij voorbaat.
Paul De Clercq

13-03-2018
Geplaatst door: dillien patrick
goudvinken te koop

2 st goudvink klei man 2017 55 € stuk

16-08-2017
Geplaatst door: MARC
botvinken

Hallo allen,
Kan er mij iemand op de hoogte stellen aub van voeding voor botvink om wedstrijden mee te gaan spelen
Graag zomer en wintervoeding en de nodige vit aub
Alvast hartelijk dank
Mvg
Marc

05-08-2017
Geplaatst door: willy schepers
goudvink

wie kan er mij een artikel bezorgen over de tweeslachtige goudvink en over de zwarte goudvink. Vriendelijke groeten

06-05-2017
Geplaatst door: Ad
Noordse Goudvink

Wow,nu 3de dag dat het geleden is dat goudvinkeitjes uitkwamen in gezeldschapsvoliere van 2.20x2.50 h en 75 cm diep,dit samen met koppel barmsijsen en koppel baardmannen,de man goudvink zit er ook gewoon bij en voert de pop die vervolgens de 3 jongen voert,3 jongen lijkt mss weinig maar voor mij is het de eerste keer dus superblij en yevreden,maar ja nu nog op stok zien te krijgen,ze krijgen bij mij wildzang zaadmengsel van Teurlings en mengsel van eivoer/universeel/Orlux insectenpatee,wat ik ook nog geef aan mijn 3 kleurglansspreeuwen die ook op 3 eitjes zit te broeden,ook deze vogels voor eerste keer in mijn bezit

03-05-2017
Geplaatst door: kurt vdb
groenvink

hoi , dit jaar voor het eerst proberen te kweken met groenvinken en met succes , vandaag zijn de 3 mooie jongen uitgevlogen .
mijn vraag is nu gaan ze nog een 2 é ronde doen ?
moet ik het oude nest verwijderen ?

alvast bedankt voor uw reactie
mvg kurt

19-04-2017
Geplaatst door: Jordy
Bastaarden

Beste,

Voor na het kweekseizoen ben ik op zoek naar goed zingende bastaarden van Putter x Goudvink en Roodmus x Goudvink. Nu is het zo dat er wordt gezegd dat Putter x Goudvink niet zo goed zingt. Klopt dit? Ik heb hier verder geen ervaring mee maar de vogels zijn zo mooi. Kun jij mij verder helpen?

Groet Jordy

17-04-2017
Geplaatst door: Beeckmans guy
huisvesting

Mijn vrouw heeft twee mexicaanse roodmussen/man/ in een kooi. voorlopig fluitenze niet. Mogen ze samen in dezelfde kooi. Hoe zou het komen dat ze nog niet fluiten? Wie geeft ons raad? Dank bij voorbaat,Guy.

05-03-2017
Geplaatst door: Edwin
Goudvink

Goedendag Guy

Leuke site

Ik ben opzoek naar een koppel Europese goudvinken weten jullie iemand ?

Groet Edwin